FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle s HT Mostarom

Autor: scvi
ZAGREB, 19. svibnja 2011. (Hina) - Ericsson Nikola Tesla izvijestio je danas da je ugovorio proširenje i modernizaciju postojeće mobilne mreže HT Mostara, u 2G i 3G dijelu.

„Ovaj je ugovor posebice značajan jer njime Ericsson Nikola Tesla postaje jedini isporučitelj radijskog dijela mreže HT Mostara, a predstavlja i temelj za uvođenje atraktivnih 3G funkcionalnosti korisnicima ovog operatora kao i veću kvalitetu, brzinu i dostupnost usluga na cijelom području Bosne i Hercegovine“, istaknula je predsjednica Uprave te kompanije Gordana Kovačević.

Uz taj ugovor, s HT Mostarom je potpisan i ugovor o isporuci i implementaciji „Usluge prenosivosti brojeva u fiksnoj mreži“, kao i ugovor o „Pružanju usluga podrške za fiksnu i mobilnu mrežu“ za tekuću godinu, navodi se u priopćenju.

Kompanija nije navela vrijednost spomenutih ugovora.

HT Mostar je dugogodišnji partner Ericssona Nikole Tesle te pruža širok spektar usluga namijenjenih privatnim i poslovnim korisnicima. Stalnim tehnološkim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, resurse i stručne kadrove, kao i korištenjem suvremene tehnologije HT Mostar svojim korisnicima nudi veliki izbor telekomunikacijskih usluga te brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom, navodi se još u priopćenju.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙