FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP: u Osijeku je ponovno zavladala letargija

Autor: ivuc
OSIJEK, 17. svibnja 2011.(Hina) - Predsjednik osječkoga HSP-a Mario Opačak izjavio je danas kako je nakon dvije godine mandata gradske vlasti, predvođene HDSSB-om, u Osijeku ponovno zavladala letargija.

Na konferenciji za novinare Opačak je odbacio nedavne tvrdnje gradonačelnika Krešimira Bubala (HDSSB) kako gradska uprava radi na stotine projekata i da se zahuktava, ocijenivši kako neki projekti, poput obnove pojedinih ulica, kasne i po šest mjeseci, a novi autobusni kolodvor, čije je otvaranje najavljeno još u prosincu 2009. godine, ni do danas nije otvoren.

Da od novih investicija neće biti ništa, jasno je i iz ovogodišnjeg gradskog proračuna, koji iznosi oko 474 milijuna kuna, od čega se 70. milijuna kuna, odnosi na zaduženja, pa kad se odbiju izdatci za plaće zaposlenika, jasno je da za nova ulaganja nema sredstava, ustvrdio je Opačak.

Gradski vijećnik HSP-a Tone Papić ocijenio je kako gradska uprava nije osmislila ni jedan suvisli projekt, kao odgovor na sveopću krizu u gradu, već joj je jedino bitna virtualna stvarnost i medijska slika. Pri tome se koriste izmišljotinama, poluistinama, lažima te prisvajanjem tuđih projekata i ostvarenja, tvrdi Papić.

Dodao je kako HSP stoga želi upozoriti na nestručnost i nerad gradske uprave te njene pokušaje dobivanja javnog kredibiliteta, putem medijske prezentacije.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙