FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 5. svibnja

Autor: tper
ZAGREB, 4. svibnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 5. svibnja.

POPOVAČA - Farmacuetska tvrtka PharmaS otvorit će u poduzetničkoj zoni Mišička u Popovači svoju tvornicu generičkih lijekova. PharmaS Centar izgrađen je u planiranom roku od samo godinu dana, a poslovno proizvodni i skladišni centar prostire se na površini 6.400 četvornih metara. PharmaS, tvrtka u vlasništvu Luke Rajića, trenutno zapošljava oko sto stručnjaka s iskustvom u generičkoj i inovativnoj farmaceutskoj industriji (11,30 sati, PharmaS, Industrijska cesta 5).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika HUM-CROMA, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske obrtničke komore na konferenciji za novinare najavit će 1. kongres hrvatskih menadžera i poduzetnika koji će se održati 18. svibnja u Zagrebu pod nazivom "Mi znamo kamo - Masterplan razvoja hrvatskog gospodarstva s fokusom na industrijsku politiku" (10,30 sati, HUM-CROMA, Trg bana J. Jelačića 15/II).

SPLIT - Zrakoplovna kompanija Croatia Airlines obilježit će dvadesetu obljetnicu svog prvog komercijalnog leta, koji je 5. svibnja 1991. obavljen na liniji Zagreb - Split (12,30 sati, Zračna luka Split).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙