FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 4. svibnja

Autor: tper
ZAGREB, 3. svibnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 4. svibnja.

OPATIJA - U organizaciji Centra za plin Hrvatske i Hrvatske stručne udruge za plin počinje trodnevni međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin na kojem će biti riječi o projektiranju, izgradnji i održavanju plinskih sustava, istraživanju, proizvodnji i dobavi plina, novim energetskim pravcima i plinu u naftnim kompanijama, efikasnoj primjeni plina i obnovljivih izvora energije itd. (8,45 sati, Grand Hotel Adriatic).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) organizatori su konferencije za novinare na temu "Izazovi ICT industrije u Hrvatskoj" na kojoj će bit predstavljena analiza hrvatske ICT industrije od 1999. do 2009. godine, a bit će riječi i o trenutnom stanju u toj industriji te mogućnostima njenog razvoja (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Glavna skupština Hrvatskog telekoma (HT) odlučivat će uz ostalo o upotrebi prošlogodišnje dobiti koja je iznosila 1,864 milijardi kuna. Uprava i Nadzorni odbor HT-a predlažu da se iznos od 1,863 milijardi kuna rasporedi za isplatu dividende i to u iznosu od 22,76 kuna po dionici, a približno 250 tisuća kuna u zadržanu dobit. Pravo na isplatu dividende imat će dioničari koji su na dan održavanja Glavne skupštine upisani u depozitorij Središnjeg klirinškog depozitarnog društva. Isplate dospijevaju i izvršit će se 23. svibnja, navodi se u pozivu za glavnu skupštinu. (13,00 sati, Hypo Expo Centar, Slavonska avenija 6).

ZAGREB - Predstavnici Organizacijskog odbora na konferenciji za novinare najavit će 9. međunarodnu konferenciju Izazovi Europe: rast i konkurentnost - preokretanje trendova, koja će se od 26. do 28. svibnja održati u Bolu. (11,00 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙