FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 21. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 1 vozi se jednom stranom kolnika, dvosmjerno, od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom.

Za sav promet zatvorena je državna cesta između Grabovca i Ličkog Petrovog Sela.Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici, promet teče usporeno između čvorova Buzin i Lučko. Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Kaštel pojačan je putnički promet na ulazu, a na Županji i Slavonskom Brodu na izlazu. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano te ugodno toplo. Ujutro u unutrašnjosti rijetko je gdje moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, na sjevernom Jadranu i jugoistočni. Najviša temperatura uglavnom od 19 do 24 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙