FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fuchs čestitao studentima zagrebačkog Pravnog fakulteta

Autor: lmol
ZAGREB, 3. svibnja 2011. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs danas je s osobitim zadovoljstvom i radošću čestitao studentima i dekanu zagrebačkoga Pravnoga fakulteta pobjedu na European Law Moot Court Competition te na prvim mjestima u području govorništva i javnoga govorništva.

"Ta je pobjeda znak kvalitetna rada studenata Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, i Katedre za europsko javno pravo koja nam godinu za godinom donosi lijepe vijesti o izvanrednim uspjesima hrvatskih studenata", kaže ministar u čestitki. Navodi kako duboko vjeruje da će "nas i u budućnosti znati obradovati tako lijepim vijestima, koje nedvojbeno potvrđuju kvalitetu i konkurentnost visokoga obrazovanja u Hrvatskoj".

Studentska ekipa Pravnog fakulteta u Zagrebu pobijedila je u nedjelju na međunarodnom natjecanju iz prava Europske unije, koje su u litavskom glavnom gradu Vilniusu suorganizirali Sveučilište Cambridge i Europski sud pravde. To je prvi put da je jedna hrvatska ekipa pobijedila na tom uglednom natjecanju na kojem su sudjelovale studentske ekipe sa 16 sveučilišta iz država srednje i istočne Europe.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙