FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luka Bebić uputio čestitku za Uskrs

Autor: ista
ZAGREB, 22. travnja 2011. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić uputio je danas kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj čestitku povodom Uskrsa zaželjevši im sretan i blagoslovljen Uskrs u okrilju obitelji i najmilijih.

"Na veliki blagdan Uskrsa kršćanski se vjernici prisjećaju Kristove muke, smrti i uskrsnuća. U Kristovom primjeru nalazimo poticaj na ustrajnost u nevoljama jer znamo da njegova žrtva na križu nije bila uzaludna. Slijedeći Krista i njegovu neslomljivu vjeru u pravednoga Boga koračamo čvrsto i mirno naprijed ispunjeni ljubavlju i nadom. Neka nam stoga veliki blagdan Uskrsa podari snagu da dostojanstveno prebrodimo sve trenutačne nevolje, učinjene nepravde i nedoumice s kojima smo suočeni", stoji u čestitki predsjednika Sabora.

Bebić je pozvao sve kršćanske vjernike i ljude dobre volje u Hrvatskoj da se, nadahnuti uskršnjom porukom o pobjedi svjetla života nad tamom smrti, zauzimaju za dobro bližnjih i dobrobit zajedničke Domovine i tako svojim vlastitim primjerom pridonesu atmosferi zajedništva, poštovanja i razumijevanja u društvu.

(Hina) xntod yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙