FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bebić čestitao Praznik rada

Autor: ipet
ZAGREB, 29. travnja 2011. (Hina) - Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić uputio je danas građanima Republike Hrvatske čestitku u povodu Međunarodnog praznika rada u kojoj ističe da su civilizacijske vrijednosti pravo na rad, njegovo primjereno vrjednovanje i borba protiv izrabljivanja radnika.

U čestitki stoji kako je "tužna činjenica da te civilizacijske vrijednosti nisu uvijek i posvuda same po sebi razumljive, čak ni u Hrvatskoj, iako je naša zemlja bila među prvima u svijetu koja je prihvatila svečano obilježavanje 1. svibnja kao Praznika rada".

Zato je, navodi se, Praznik rada prigoda da još jednom podsjetimo na važnost dijaloga svih ključnih čimbenika u kreiranju mudre i dalekovidne gospodarske politike i zaštiti socijalnih interesa građana kao najboljega jamca stabilnosti države i poluge njezina uspješnog razvoja.

"U želji da već poduzete, kao i predviđene, mjere ekonomske i radno-socijalne politike hrvatske Vlade urode rezultatima te pomognu ozdravljenju hrvatskoga gospodarstva i pokrenu novo zapošljavanje svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitam Međunarodni praznik rada", navodi se u čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora Luke Bebića u povodu Međunarodnog praznika rada, koji se slavi 1. svibnja.

(Hina) pp/xipet ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙