FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izložba Be CROative od 5. do 9. svibnja u Bratislavi

Autor: tper
ZAGREB, 3. svibnja 2011. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) predstavit će u Bratislavi od 5. do 9. svibnja izložbu Be CROative kojom se promoviraju kvalitetni hrvatski proizvodi, svjetski poznati hrvatski izumi i izumitelji te Hrvatska kao zemlju inovativnih i kreativnih ljudi.

Komora će na izložbi u Slovačkoj predstaviti 38 hrvatskih proizvoda, nosioca prestižnih znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta".

Svih 235 proizvoda nositelja znakova "Hrvatska kvaliteta" i 116 proizvoda nositelja znaka "Izvorno hrvatsko" na izložbi će se predstaviti putem promotivnih spotova koji će se izmjenjivati na plazmama tijekom trajanja izložbe, te u katalogu koji će svojim simboličnim oblikom kocke također simbolizirati Hrvatsku.

Multimedijalna izložba hrvatskih proizvoda po principu "gledaj, slušaj, osjeti" dočarat će Slovacima Hrvatsku u njenom najboljem izdanju, kažu u HGK.

U staklenim vitrinama bit će izloženi brojni hrvatski proizvodi te svjetski poznati izumi Hrvata, dok će se na videozidu prikazivati slike hrvatskih proizvoda popraćene tipičnim zvukovima mora, galebova, cvrčaka i dalmatinskih kampanela.

Cilj je predstaviti Hrvatsku u drugačijem svjetlu, ne samo kao zemlju prekrasnih prirodnih ljepota i poznatih sportaša, već i kao suvremenu zemlju 21. stoljeća, zemlju znanja i kreativnih ljudi i domovinu kvalitete, navode iz HGK.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙