FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 18. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A1 između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Do 10 sati zatvorena je brza cesta Solin-Klis (D 1). Obilazak je starom kliškom cestom. Na autocesti A1 vozi se dvosmjerno kroz tunel Mala Kapela (jednom cijevi), te od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići (jednom stranom kolnika). Na dionici između Bosiljeva i Karlovca, od 51. do 46. km u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Zagreba i vijaduktom Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Zbog obnove nadvožnjaka Klara, na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko, promet teče sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 40 km/h. Za sav promet zatvorena je državna cesta između Grabovca i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari je preusmjeren. Na otoku Hvaru, od 11 do 17 sati vozit će se naizmjence na državnoj cesti kroz tunel Selca-Dubovica (D 116).

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno s umjerenom naoblakom. Vjetar slab, samo ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu slaba do umjerena , mjestimice još jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 15 do 20 ,a na Jadranu od 19 do 22 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙