FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 17. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog teške prometne nesreće zatvorena je Jadranska magistrala (D8) između Opuzena i Ploča, predio Ribar. Obilazak je preko Rogotina i Komina. Zatvorena je državna cesta D43 u mjestu Šumećani. Vozi se obilazno loklanim prometnicama, također zbog prometne nesreće. Zbog jake bure zabranjena je vožnja Jadranskom magistralom (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu). Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom. Na autocesti A1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb preko vijadukta Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

ZAGREB - U većem dijelu zemlje pretežno sunčano. Oblačnije u Dalmaciji gdje prema otvorenom moru ponegdje može pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu u početku umjerena i jaka bura, a zatim sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 19, na Jadranu između 17 i 21 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙