FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 19. travnja 2011. (Hina) - - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete. Na mjestima gdje traju radovi upozoravamo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Na autocesti A1 od 10,30 do 16 sati za sav promet bit će zatvorena dionica između čvorova Perušić i Otočac. Obilazak je državnom cestom D 50. Promet teče dvosmjerno kroz tunele Mala Kapela i Brinje (jednom cijevi), te od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići (jednom stranom kolnika). Na dionici između Bosiljeva i Karlovca, od 48. do 46. km u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Brza cesta Solin Klis bit će zatvorena za sav promet od 13 do 14 sati. Obilazak je starom kliškom cestom. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Zagreba i vijaduktom Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.

ZAGREB - Sunčano, u kopnenom području uz mjestimice umjerenu naoblaku. Vjetar slab, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 18 i 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙