FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 30. ožujka

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 30. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 30. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

SPLIT - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović obići će u Splitu Međunarodni sajam vojne opreme "Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija" ASDA (10,30 sati, Spaladium Arena, Zrinsko-frankopanska 211). Nakon toga predsjednik Josipović nazočit će svečanosti otvaranja Konferencije Cisco Expo. Predviđeno je obraćanje Predsjednika Republike (13 sati, Hotel "Le Meridien Lav", Grljevačka 2A).

ZAGREB - U povodu 20 godina od pogibije prve žrtve u Domovinskom ratu hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića i "Akcije Plitvice - Krvavi Uskrs 1991." Ministarstvo unutarnjih poslova predstavit će monografiju "Hrvatska policija u Domovinskom ratu". Monografiju će predstaviti ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i recenzenti mr. Dražen Vitez, general pukovnik Marijan Mareković, dr. Ante Nazor i prof. dr. Miroslav Akmadža (19 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Sjednica Ustavnog suda RH. Na dnevnom redu sjednice su prijedlozi za pokretanje postupaka za ocjenu suglasnosti s Ustavom Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Zakona o potvrđivanju Sjevernoatlantskog ugovora te prijedlog za postupak odobrenja za pokretanje kaznenog postupka protiv predsjednika Republike (10 sati, dvorana Suda, Varšavska 3).

ZAGREB - Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. Aleksa Bjeliš na konferenciji za novinare izvijestit će o odluci Senata o kvotama i participacijama studenata u troškovima studiranja za upis u 1. godinu preddiplomskih i integriranih studija na Sveučilištu u Zagrebu u akademskoj godini 2011./2012. Rektor i prorektori izvijestit će i o ostalim temama koje su članovi Senata razmatrali na 10. izvanrednoj sjednici Senata Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2010./2011. (10,30 sati, mala vijećnica Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙