FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 6. travnja

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 6. travnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 6. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor počinje proljetno zasjedanje. Na predloženom dnevnom redu 23. sjednice je 41 točka, a polovica točaka su zakonski prijedlozi saborskih klubova i zastupnika, uglavnom oporbenih. Nakon što zastupnici ujutro utvrde dnevni red sjednice, u sabornici će početi aktualno prijepodne koje traje oko četiri sata i tijekom kojega će članovima Vlade pitanja postaviti 40 zastupnika. Dvadeset treća sjednica Hrvatskoga sabora će, uz stanku za uskrsne blagdane, trajati do 20. svibnja (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (16 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Hrvatska stranka prava (HSP) održat će okrugli stol na temu "Haški tribunal - politički sud?", na kojemu bi trebali sudjelovati, među ostalima, Slobodan Lang, predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora (HHO) Zvonimir Čičak, posljednji zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković, general bojnik u mirovini Željko Sačić i počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić (12 sati, Novinarski dom).

ZAGREB - Sindikat novinara Hrvatske i Hrvatsko novinarsko društvo (HND) održat će konferenciju za novinare na temu "Štrajk u Večernjem listu i stanje pravne države" (12,30 sati, Klub Novinarskog doma).

ZAGREB - U okviru Kampanje Vijeća Europe za zaustavljanje seksualnog nasilja nad djecom "Jedno od pet" održat će se okrugli stol na temu "Prevencija seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djece", koji organizira Udruga roditelja "Korak po korak" u suradnji s Uredom pravobraniteljice za djecu i Poliklinikom za zaštitu djece grada Zagreba (11 sati, velika dvorana Školske knjige).

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) održat će konferenciju za novinare u povodu obilježavanja 150. obljetnice svoga utemeljenja. Na konferenciji će se predstaviti program obilježavanja te velike obljetnice utemeljenja najviše nacionalne znanstvene i umjetničke ustanove (11 sati, HAZU).

ZAGREB - Prva utakmica polufinala hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Slavena Belupa (18 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙