FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beograd: Hrvatska na Međunarodnom sajmu graditeljstva

Autor: ssai
BEOGRAD, 12. travnja 2011. (Hina) - Međunarodni sajam graditeljstva, 37. po redu, na kojem će sudjelovati više od 900 izlagača, od čega oko 300 inozemnih, među kojima i izlagači iz Hrvatske, otvoren je u utorak na Beogradskom sajmu i trajat će do 16. travnja.

Na sajmu će se predstaviti izlagači iz 29 zemalja Europe, Azije i Amerike, a tijekom manifestacije bit će prikazane najnovije tehnologije u području graditeljstva, kao i pratećim djelatnostima.

Ravnatelj ureda Hrvatske gospodarske komore (HGK) u Beogradu Goran Masnec za Hinu je izjavio kako je ovogodišnji nastup Hrvatske 11. po redu te da će se, uz HGK, na sajmu predstaviti i 11 hrvatskih tvrtki.

Izlagačima iz Hrvatske će, kako je naveo, na raspolaganju ukupno biti oko 950 četvornih metara prostora, a bit će raspoređeni na više izložbenih mjesta, ovisno o djelatnosti za koju su specijalizirani.

Sajam će obuhvatiti izlagače u području istraživanja i projektiranja, izgradnje i održavanja objekata, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, materijala, opremanja objekata, građevinskih strojeva, uređaja i alata, adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, zanata, informatičke tehnologije i upravljanja projektima u građevinarstvu te opremanja enterijera.

(Hina) xdas ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙