FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rovinj: završena poslovna konferencija WinDays Business

Autor: dspo
ROVINJ, 8. travnja 2011.(Hina) - Panel diskusijom na temu "Konkurentnost Hrvatske – (još jedan) novi početak", u Rovinju je večeras završena poslovna konferencija "WinDays11 Business" koja je u dva dana okupila oko 900 sudionika iz privatnog i javnog sektora te ekonomske stručnjake, analitičare te IT profesionalce.

Drugi, zaključni dan ove poslovne konferencije bio je usmjeren na problematiku ulaganja u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te povećanju konkurentnosti Hrvatske i hrvatskih tvrtki.

Dekan veleučilišta "VERN" Goran Radman okarakterizirao je završetak procesa pregovora s Europskom unijom kao ispit koji država mora položiti zbog sebe same te istaknuo kako su spremnost na dijalog i snaga obrazovanja osnove koje Hrvatskoj mogu pomoći nositi se sa zahtjevima svijeta.

Direktor Microsofta Hrvatska Ivan Vidaković također je istaknuo obrazovanje kao osnovu rasta i razvoja, istaknuvši i važnost postizanja nacionalnog konsenzusa po pitanju budućnosti. Putem strategije i izvedbenog plana moramo početi definirati gdje bismo htjeli biti i u kojem periodu, dodao je.

Paralelno s ovim panelima, u sklopu WinDays Business konferencije održan je i niz praktičnih radionica na temu novih poslovnih modela u praksi, tijekom koje su govornici iznijeli iskustva na području mjerenja povrata na ulaganja u marketing i mogućnosti digitalnog marketinga, modela grupne kupnje, modela poslovanja televizija pod utjecajem interneta te virtualnih monetarnih sustava.

WinDays11 Business konferencija bila je dijelom sveukupnih WinDays11 događanja koja su se u Rovinju održavala od početka tjedna i koja su okupila više od 1600 sudionika.

(Hina) xdspo yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙