FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 6. travnja

Autor: dsta
ZAGREB, 6. travnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 6. travnja.

ZAGREB - Svečanost otvaranja twinning-light projekta "Razvijanje efikasnog sustava za borbu protiv krivotvorenja novčanica i kovanica u Republici Hrvatskoj", financiranog u sklopu EU-ova programa IPA. Ovaj projekt, s proračunom od 230 tisuća eura, provodi se uz pomoć središnje banke Savezne Republike Njemačke (Deutsche Bundesbank) u suradnji s Češkom narodnom bankom za potrebe Hrvatske narodne banke. (10,00 sati, Informacijski centar EU u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - U sklopu 35. međunarodnog sajma graditeljstva i opremanja na Zagrebačkom velesajmu održat će se tradicionalni Dan graditelja, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. Razmatrat će se aktualna situacija i problematika hrvatskog graditeljstva (10,00 sati, Zagrebački velesajama, Klub izlagača, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Prosječna neto plaća zaposlenih u pravnim osobama u Zagrebu za siječanj ove godine iznosila je 6.228 kuna, što je 3,6 posto manje od prosječne neto plaće za prosinac, objavio je Odjel za statistiku zagrebačkog Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada. U odnosu na siječanj prošle godine zagrebačka prosječna neto plaća za siječanj ove godine veća je za 1,8 posto ili za 109 kuna. Najniže neto plaće među pojedinim djelatnostima u Zagrebu za siječanj ove godine bila je u proizvodnji odjeće, u iznosu od 3.183 kune. Najveća je pak zagrebačka siječanjska neto plaća isplaćena u upravljačkim djelatnostima; savjetovanju u vezi s upravljanjem, u iznosu od 13.598 kuna.

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙