FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 4. travnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 4. travnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 4. travnja.

Zvjezdicom (*) je označen događaj za kojeg je poziv stigao nakon objavljivanja prve Najave - Gospodarstva:

(*) ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća ( GSV) u zgradi Vlade RH. Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sudjelovat će na početku sjednice i govoriti o Programu gospodarskog oporavka (9 sati, Vlada RH, Trg Sv. Marka 2). TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije.

ZAGREB - Potpredsjednik Europske investicijske banke (EIB) Matthias Kollatz Ahnen na susretu s novinarima izvjestit će o poslovanju banke u 2010. godini s fokusom na Hrvatsku. EIB je lani u Hrvatsku plasirao rekordnih 511 milijuna eura kredita, a u razdoblju od 2001. godine 2,4 milijarde eura (10,00 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) u suradnji s gradom Zagrebom organizira konferenciju "Kako financirati energetski projekt", a koja se odražava u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna 2011. Na konferenciji će biti riječi o financiranju energetskih projekata, obnovljivim izvorima energije i mogućnostima njihova financiranja, itd. (13,00 sati, Komora Zagreb, Draškovićeva 45).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙