FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovačko-neretvnaska županija na "Brown forumu"

Autor: hspa
DUBROVNIK, 31. ožujka 2011. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić izvijestio je danas da će ta županija i njezina razvojna agencija DUNEA na "Brown forumu", koji će se od 4. do 6. travnja održati u Dubrovniku, imati štand na kojem će 250 sudionika predstaviti poduzetničke i turističke zone te još 12 projekata iz Dubrovačko-neretvanske županije koji su spremni za ulaganja.

Na štandu će se predstaviti i vodeći gospodarstvenici iz županije, poput brodarske tvrtke Atlantske plovidbe, Agrofructusa iz Opuzena, Aci marine u Komolcu te korčulanskih brodogradilišta "Leda", "Greben" i "Radež".

Od investicijskih projekata bit će predstavljena izgradnja putničkog terminala Lučke uprave iz Dubrovnika, Studentski dom i prihvatni i purifikacijski centar za školjke na Bistrini Sveučilišta u Dubrovniku, turistički sadržaji na Prevlaci i golfski tereni na Grudi, terminal C dubrovačke Zračne luke, turistička i poduzetnička zona u Dubrovačkom primorju i Stonu te poduzetničke zone u Pločama i Opuzenu.

Župan Nikola Dobroslavić izvijestio je novinare da je u dogovoru s predsjednicom vlade Jadrankom Kosor obnovljen spomenik američkome državnom tajniku Rolandu Brownu i putnicima zrakoplova koji se 3. travnja 1996. srušio na brdu Stražišću u Konavlima.

Obilježavanje 15. godišnjice te tragedije najavljeno je za ponedjeljak, 4. travnja.

(Hina) xddub yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙