FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na ZV-u od 5. do 9. travnja četiri specijalizirana sajma

Autor: tper
ZAGREB, 31. ožujka 2011. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 5. do 9. travnja održat će se četiri specijalizirana međunarodna sajma - gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije Zagreb transport show, graditeljstva i opremanja Graditeljstvo, obrtništva te grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda Interklima.

Na sajmovima će se predstaviti 451 izlagač iz 23 zemlje, istaknula je direktorica ZV-a Mirela Bartolec na današnjoj konferenciji za novinare.

Sve sajmove, dodala je Bartolec, prati bogat i ranovrstan stručno-popratni program, kao što su primjerice Obrtnički forum i Dan graditelja, savjetovanje o ulozi malih trgovaca na hrvatskom tržištu, simpozij o građenju, hlađenju i klimatizaciji itd.

Na Međunarodnom sajmu obrtništva ove će se godine predstaviti 160 izlagača, a središnji događaj bit će Obrtnički forum, tradicionalni susret predstavnika Vlade i obrtnika. Tema ovogodišnjeg foruma je "Suzbijanje neregistriranih djelatnosti", a raspravljat će se o stvaranju poticajnog okruženja za obrtništvo i povećanju konkurentnosti, poticajnim mjerama za obrtnike te suzbijanju neregistrirane djelatnosti tzv. "sive ekonomije".

U sklopu sajma Graditeljstva održat će se Dan graditelja na kojem će se razmatrati aktualna situacija i problematika hrvatskog graditeljstva.

U petak, 8. travnja, bit će dodijeljena priznanja najboljim izlagačima, kao i tradicionalne nagrade Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva "Vrijedne ruke", najboljem poduzetniku izlagaču, najboljem izvoznom proizvodu, najboljem tradicionalnom proizvodu i najboljem proizvodu ženskog poduzetništva.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙