FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 23. ožujka

Autor: dsta
ZAGREB, 23. ožujka 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 23. ožujka.

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu počinju četiri specijalizirana međunarodna sajma - CroTour, InGa, Vinovita i Hotel&Gastroteh, a sajmove će, kako je najavljeno, otvoriti predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor. U okviru tih sajmova najnovije trendove, proizvode i usluge vezane za turizam, gastronomiju, vino i hotelsku opremu do 26. ožujka predstavit će 525 izlagača iz Hrvatske i 28 zemalja. U sklopu CroToura održat će se brojni skupovi, među kojima Hrvatski turistički forum, konferencija o zdravstvenom turizmu te o stanju na emitivnim tržištima. Treći međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija-InGa uz nove trendove promovirat će hrvatsku kulinarsku baštinu, zdravu i ekološku hranu i pića. Na 16. sajmu vina i opreme za vinarstvo-Vinoviti razgovarat će se o potrebi brendiranja vinske Hrvatske. Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa-Hotel&Gastroteh namijenjen je investitorima u turistički sektor (11,00 sati, Zagrebački velesajam - Kongresni centar, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Hrvatski turistički forum s temom u susret turističkoj sezoni 2011. održat će se u sklopu međunarodnog sajma turizma CroTour na Zagrebačkom velesajmu. Na četvrtom forumu u organizaciji Ministarstva turizma sudjelovat će predstavnici Ministarstva, Hrvatske turističke zajednice i strukovnih udruga u turizmu (14,00 sati, Zagrebački velesajam - Dvorana Brijuni, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Obrtnička komora Zagreb, najveća područna obrtnička komora sa oko 22.000 članova koja predstavlja četvrtinu svih obrtnika u Hrvatskoj, obilježit će Dan Komore (12,00 sati, Ilica 49).

ZAGREB - Poslovodstvo Tvornice duhana Rovinj izvijestit će na konferenciji za novinare o poslovanju u 2010. godini (11,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Hrvatski pčelarski savez i Hrvatska poljoprivredna komora održat će konferenciju za novinare o potporama u pčelarstvu (13,00 sati, organizatori su naknadno izvijestili da će konferencija za novinare održati u 13 umjesto u prethodno najavljenih 11 sati, Hrvatski pčelarski savez, Pavla Hatza 5/3).

RIJEKA - Predstavnici Riječkog sajma na konferenciji za novinare najavit će 15. sajam graditeljstva, opreme, namještaja i uređenja "Dom i tehnika", 4. sajam izvornih proizvoda "Zeleno i plavo" te još tri sajma - lova i ribolova, automobila i obrtnika koji će biti otvoreni 24. ožujka u Dvorani mladosti na Trsatu. (9,00 sati, Riječki sajam, Trg Viktora Bubnja 2, u 9 sati)

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk/xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙