FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 28. veljače

Autor: tper
ZAGREB, 27. veljače 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 28. veljače.

ZAGREB - Konferencija za novinare Petra Čobankovića, potpredsjednika Vlade RH, ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te predsjednika UO HFP na temu "Sunčani Hvar- iznalaženje rješenja". Konferenciji će nazočiti i predstavnici ORCO grupe. (12 sati, Hrvatski fond za privatizaciju, Ivana Lučića 6).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) dodijelit će priznanja "Zlatna kuna" trgovačkim društvima, bankama i osiguravajućim društvima za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Također će se dodijeliti "Zlatne kune" za životno djelo i inovatorstvo te će biti proglašeni proizvodi, novi dobitnici prava uporabe znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko. U sklopu "Zlatne kune" ove će se godine po prvi put dodijeliti nagrada Indeks DOP-a tvrtkama koje su pokazale iznadprosječan učinak u područjima društvene odgovornosti (20,00 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4).

RIJEKA - U riječkom brodogradilištu 3. maj bit će održana primopredaja tankera za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija "Pomer". Naručitelj broda je pulska Uljanik plovidba. Brod je bio porinut u srpnju prošle godine, a nakon dovršetka opremanja ostao je vezan u riječkom brodogradilištu zbog spora oko tržišne vrijednosti broda o čemu su se uprave dviju tvrtki dogovorile proteklog tjedna (13,00 sati, komandni most tankera, brodogradilište 3. maj).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Sindikata državnih službenika bit će riječi o prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima kojeg je Vlada usvojila na svojoj sjednici 24. veljače (10,00 sati, Sindikat državnih službenika, Trg kralja Petra Krešimira IV).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙