FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 23. veljače

Autor: dsta
ZAGREB, 23. veljače 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 23. veljače.

DONJA LOMNICA - Tvrtka Tardi otvara novi pogon automatizirane linije za proizvodnju papirnate galanterije, a kako je najavljeno otvaranju pogona nazočit će predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Tvrtka Tardi zapošljava 140 radnika, a na tržište plasira profesionalnu opremu za čišćenje, hotelsku kozmetiku, osvježivače prostora, držače za ručnike i sapune i druge proizvode. (10,00 sati, Donja Lomnica bb - prostori Industrogradnje).

(*)ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastat će se s predsjednicima sindikalnih središnjica. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka. (10,00 sati, u Banskim dvorima).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora dodijelit će 21 tvrtki pravo uporabe znaka Hrvatska kvaliteta za 17 proizvoda i linija proizvoda te pravo uporabe znaka Izvorno hrvatsko za 10 proizvoda i linija proizvoda. Pravo uporabe znakova tvrtke su stekle tijekom 2010. i 2011. godine (13,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu počinje 20. zagrebački sajam nautike, na kojem će do 27. veljače više od 350 izlagača iz 31 zemlje svijeta i Hrvatske predstaviti različita, većinom manja plovila, brodske motore i opremu za ronjenje, ribolov, jedrenje te nautičku odjeću i obuću. Na ovoj specijaliziranoj međunarodnoj nautičkoj izložbi u četiri sajamska paviljona bit će predstavljeni i najnoviji proizvodi hrvatskih malih brodograditelja. (11,00 sati, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Stečajni upravitelj Peveca Darko Šket održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o problemu duga Peveca Raiffeisen banci od 90 milijuna kuna, zbog kojeg bi stečajni plan Peveca mogao propasti. Kako se navodi u pozivu na konferenciju, RBA je pokrenula ovrhu nad Pevecovim prodajnim centrom u zagrebačkom Jankomiru u kojemu se ostvaruje najveći promet među Pevecovim prodajnim centrima. (14,00 sati, prodajni centar Pevec Jankomir).

(*) - zvijezdicom je označen događaj za koji je obavijest stigla poslije emitiranja prve najave.

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙