FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 17. ožujka

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 17. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 17. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor održat će konferenciju za novinare, na kojoj će govoriti o investicijskim projektima (12 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (14 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predstavnicima Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi (15 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Sjednica Savjeta za nacionalne manjine u Banskim dvorima. Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog Izvješća o utrošku sredstava osiguranih u državnom proračunu Republike Hrvatske za 2010. za Savjet za nacionalne manjine te Prijedlog Odluke o rasporedu sredstava osiguranih u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2011. za Savjet za nacionalne manjine (10,30 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Održava se 61. sjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji (u 11 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) održat će konferenciju za novinare na temu "Kako napraviti gospodarski zaokret - rješenja SDP-a". Na konferenciji će govoriti potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić i potpredsjednik Kluba zastupnika SDP-a Slavko Linić (11 sati, sjedište SDP-a).

ZAGREB - Sindikat umirovljenika Hrvatske će na konferenciji za novinare govoriti o prijedlogu promjena Izbornog zakona upućen predsjedniku Republike i predsjednici Vlade RH (11 sati, Savez samostalnih sindikata Hrvatske).

ZAGREB - U organizaciji magazina "Banka" i Instituta za javne financije, a u sklopu projekta Analiza mirovinskog sustava, održat će se okrugli stol "I umirovljenici traže posao". Na okruglom stolu bit će govora o angažmanu starijih osoba u svijetu rada, produženju radnog vijeka i stavovima poslodavaca o starijim radnicima, o tome potiču li neoporezive otpremnine prerano umirovljenje te o kontroverzama važećeg sustava oporezivanja mirovina (10 sati, Radnički dom).

SARAJEVO - Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će u četvrtak u Sarajevu na seminaru ministara vanjskih poslova u organizaciji Europske pučke stranke, a tom će prigodom ministri raspravljati o budućnosti i europskoj perspektivi zemalja jugoistočne Europe, aktualnoj situaciji u sjevernoj Africi i na Bliskom istoku te o pitanjima međureligijskog i međukulturalnog dijaloga.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙