FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 7. ožujka

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 7. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 7. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik RH Ivo Josipović održat će sjednicu Vijeća za socijalnu pravdu na kojoj će se raspravljati o izmjenema i dopunama Kaznenog zakona koje se odnose na ženska prava, nasilje u obitelji, zaštitu žrtava nasilja i zaštitu materinstva te žena na tržištu rada (10,30 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241, predstavnici medija mogu pratiti cijeli tijek sjednice).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca (10.00 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Na Hrvatskom vojnom učilištu (HVU) "Petar Zrinski" održat će se svečano uručivanje rješenja o rasporedu u djelatnu vojnu službu vrhunskih sportaša. (10 sati, HVU "Petar Zrinski", Ilica 256 b. Predstavnici medija na HVU "Petar Zrinski" trebaju doći najkasnije do 9,45 sati. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni).

ZAGREB - U povodu 100. obljetnice međunarodnog obilježavanja Dana žena održat će se okrugli stol "Fleksigurnost - Siguran i kvalitetan rad za žene?", u organizaciji Gordane Lukač Koritnik, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova i triju ženskih sindikalnih grupa, Ženske sekcije Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Odbora žena Nezavisnih hrvatskih sindikata te Koordinacije Žene Hrvatske udruge sindikata. Među ostalim, govorit će se o trudnicama kao najranjivijoj skupini na tržištu rada, o tome kada fleksibilnost postaje diskriminacija te o ženama kao većini među nezaposlenima (13,30 sati, Tvornica kulture, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙