FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivić: isti scenarij viđen i prije dvije godine

Autor: tkol
ZAGREB, 28. veljače 2011. (Hina) - Predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a i ministar u Vladi Tomislav Ivić ponovio je danas kako iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB.

Isti scenarij od prije dvije godine i prisutnost velikog broja članova mladeži HDSSB-a daju mi pravo tvrditi da iza subotnjeg huliganskog napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, rekao je Ivić nakon današnje konferencije za novinare HDSSB-a u Osijeku, na kojoj je predsjednik glavnog odbora HDSSB-a Dinko Burić odbacio optužbe županijskog HDZ-a da iza prosvjeda u Osijeku i napada na prostorije HDZ-a stoji HDSSB, potpomognut SDP-om.

"Isti scenarij od subote ispred zgrade u kojoj su HDZ-ove službene prostorije u Osijeku viđen je i prije dvije godine kada su HDSSB-ovci u predizbornoj kampanji za lokalne izbore divljali ispred HDZ-ovih službenih prostorija, gađajući fasadu jajima i paleći zastavu HDZ-a", kazao je Ivić.

Među huliganima koji su u subotu pokušali provaliti vrata na istoj zgradi, kako je Ivić izjavio Hini, viđen je velik broj mladeži HDSSB-a.

I sama činjenica da je predsjednik HDSSB-a bio na prosvjednom skupu u Osijeku sama po sebi sve govori, zaključio je Ivić.

(Hina) xkt yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙