FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog droge bježao policiji

Autor: hspa
DUBROVNIK, 7. ožujka 2011. (Hina) - Tridesetsedmogodišnji Dubrovčanin je, upravljajući svojim automobilom, naglim okretanjem vozila pokušao spriječiti policajce u obavljanju službene dužnosti jer se u vozilu nalazila marihuana, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

U Čajkoviću, mjestu u Rijeci Dubrovačkoj, 37-godišnji vozač "mercedesa" u petak se nije zaustavio na policijski znak, nego je naglim okretanjem vozila pokušao udariti i spriječiti policajce u obavljanju službene dužnosti. Jedan od policajaca pucao je u zrak u znak upozorenja pa je vozač zaustavio automobil, iskočio iz njega i preko zaštitne ograde s visine oko pet metara skočio na stijene prema rijeci. Pritom je na tlo odbacio digitalnu vagu, vrećicu s 35 grama marihuane i omot s 2,5 grama marihuane, a sa stijene je u rijeku bacio više predmeta, među kojima i omot s 15 grama marihuane.

Uhićen je i doveden u policijske prostorije, a potom odveden u bolnicu, gdje je utvrđeno da se ozlijedio kad je skočio na stijene. Kako nije zadržan u bolnici, liječnicima i policajcima prijetio je smrću. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je vozač počinio kaznena djela zlouporabe droga te dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te kazneno djelo prijetnje.

Osumnjičenik je kazneno prijavljen i u subotu doveden u Istražni centar u Županijskog suda u Dubrovniku gdje mu određeno zadržavanje od 48 sati.

Na sudski nalog obavljena je premetačina njegova stana u kojem je pronađeno 3,5 grama marihuane.

(Hina) xhspa ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙