FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 3. ožujka

Autor: nbrc
ZAGREB, 3. ožujka 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 3. ožujka.

ZAGREB - Čelnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske će na konferenciji za novinare iznijeti stavove te sindikalne središnjice o prosvjedima koji se održavaju u Zagrebu i drugim gradovima. Predstavnici SSSH govorit će i o aktualnom stanju u zemlji i sindikalnim aktivnostima (10,30 sati, Trg Petra Krešimira IV br. 2).

LJUBLJANA - Poslovodstvo Mercatora predstavit će na konferenciji za novinare rezultate poslovanja u 2010. godini i planove za razdoblje do 2015. godine (11,00 sati, Cankarjev dom, Prešernova cesta 10).

ZAGREB - Perspektive razvoja medicinskog i zdravstvenog turizma u Hrvatskoj tema su sjednice Odbor za turizam Hrvatskog sabora, nakon koje je najavljena konferencija za novinare (13,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - Prosječna neto plaća zaposlenih u pravnim osobama u Zagrebu za prosinac prošle godine iznosila je 6.459 kuna, što je 3,2 posto manje od plaće za studeni i 3,3 posto više od plaće za prosinac prethodne godine, objavio je Odjel za statistiku zagrebačkog Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada. Za cijelu prošlu godinu, prosječna neto plaća u Zagrebu iznosila je 6.291 kunu, što je nominalno jedan posto više nego u 2009. godini. Najniže neto plaće u Zagrebu za prosinac prošle godine isplaćene su u proizvodnji odjeće, u iznosu od 3.342 kune. S druge strane, tri su djelatnosti u kojima su prosjeci za prosinac bili veći od deset tisuća kuna.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙