FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 2. ožujka

Autor: tper
ZAGREB, 1. ožujka 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 2. ožujka.

SPLIT - Ovogodišnji 16. međunarodni sajam GAST 2011, koji će se u Splitu održati od 2. do 6. ožujka, otvorit će potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Na sajamu se ove godine očekuje tri posto više izlagača nego prošle godine i svoje će proizvode predstaviti oko 1.300 izlagača iz 15 zemalja. Sajam GAST, kojeg organizira tvrtka Sajam Split, obuhvaća sedam specijaliziranih sajmova - 16 sajam prehrane, 16. sajam pića, 16. sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 7. sajam kave, 6. sajam namještaja - FURNUTURA, 16. sajam vina - Dionizija, 5. SATURN - Sajam za turizam te projekt GAST AROUND THE WORLD (10,00 sati, Žnjan).

ZAGREB - Ministar turizma Damir Bajs sastat će se s predstavnicima strukovnih udruga u turizmu, a nakon toga će na konferenciji za novinare izvijestiti o pripremama za praćenje tijeka turističke sezone i mogućnostima uvođenja dopunskih aktivnosti (13,00 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) održat će se Gospodarski forum hrvatskih i tvrtki iz entiteta Republike Srpske u BiH. Forum organizira HGK u suradnji s Privrednom komorom Republike Srpske, a prije plenarnog dijela foruma održat će se i individualni poslovni razgovori 50-ak predstavnika hrvatskih i bosansko-hercegovačkih kompanija s područja entiteta Republike Srpske(17,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba i Veleposlanstva Izraela u Hrvatskoj održat će se gospodarsko-znanstveni forum na temu "Razvoj gospodarstva baziranog na znanosti i novim tehnologijama" (11,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙