FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 11. veljače

Autor: dsta
ZAGREB, 11. veljače 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 11. veljače.

(*) ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca (12 sati, Banski dvori).

TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka.

ZAGREB - U povodu otvaranja linije Zagreb - London (Gatwick) - Zagreb zrakoplovnog prijevoznika easyJeta u Zračnoj luci Zagreb održat će se konferencija za novinare. Letom easyJeta u Zagreb stižu tradicionalni škotski glazbenici koji će sudjelovati na svečanosti obilježavanja "Britanskih dana u Zagrebu" (konferencija za novinare u 16,15 sati, a okupljanje novinara radi snimanja slijetanja zrakoplova i glazbene povorke u 15,30 sati ispred šaltera informacija, Zračna luka Zagreb).

BEOGRAD - Na konferenciji za novinare Beogradskog sajma, na kojoj će biti najavljen 33. međunarodni sajam turizma u Beogradu od 24. do 27. veljače, na kojem je Hrvatska zemlja partner, sudjelovat će i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić i veleposlanik Hrvatske u Beogradu Željko Kuprešak. (11 sati, Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za koji je poziv stigao nakon prvog emitiranja Najave Gospodarstva - za petak, 11. veljače

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙