FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 22. veljače

Autor: ikut
ZAGREB, 22. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 22. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Đuro Popijač predstavit će na konferenciji za novinare Operativni plan poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2011. godinu koji je Vlada donijela 17. veljače. Plan sadrži 16 projekata ukupne vrijednosti 407,9 milijuna kuna (11 sati, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Gradska skupština Zagreba razmotrit će na sjednici izvješće o radu gradonačelnika Milana Bandića i gradske uprave od 1. srpnja do 31. prosinca 2010. te izvješće o stanju imovine Grada Zagreba od siječnja 2008. do lipnja 2010. u kojem se opetovano ukazuje na probleme s rješavanjem stvarno-pravnog statusa nekretnina. Skupština će biti obilježena izuzetno opsežnim dnevnim redom od 46. točaka među kojima će biti i prijedlog izmjena i dopuna odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja Slobodne carinske zone Jankomir, a bit će predložen i zaključak o kupnji nekretnina za izgradnju produžene Branimirove ulice u Sesvetama, od Zagrebačke do Brestovečke ceste (9 sati, Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Konferencija za novinare SDP-a na temu vladinog prijedloga Zakona o policiji. Na konferenciji će govoriti član Predsjedništva SDP-a Ranko Ostojić i glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan (11 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9).

ZAGREB - Svečano obilježavanje Dana Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. O Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u 2010. govorit će glavni ravnatelj Tihomil Maštrović. Nakon toga, Maštrović i rektor zagrebačkog sveučilišta Aleksa Bjeliš potpisat će Sporazum o suradnji između Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i Sveučilišta u Zagrebu. Na svečnosti će, između ostaloga, biti predstavljeni i projekti Knjižnice - Središnji sustav autorske naknade, Hrvatski arhiv weba i Korisnički vodič Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Bit će otvorena i izložba Značajne prinove Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u 2010. (12 sati, predvorje Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Utakmica 5. kola Eurokupa u Zagrebu između košarkaša Cedevite i Hemofarma (18.15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Tamara Šprihal

Poslije podne:Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik

An unhandled error has occurred. Reload 🗙