FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 26. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 26. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 26. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

SPLIT - Predsjednik Republike Ivo Josipović obići će u Splitu 7. međunarodnu manifestaciju maslinara Mediterana. Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipovića (9,30 sati, Hotel Zagreb, Duilovo).

ZAGREB - Prosvjed hrvatskih branitelja pod nazivom "Stop progonu hrvatskih branitelja" održat će se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja 1990.-1996. na kojem će, kako se najavljuje, sudjelovati i predstavnici hrvatskih radnika, seljaka, ribara (13 sati, Trg bana Jelačića). Na skupu će, kako se najavljuje, govoriti predstavnici hrvatskih branitelja kao što su Petar Janjić Tromblon, umirovljeni general Željko Sačić, Ilija Ačkar i Renato Šelj.

ZAGREB - Radni sastanak 17 stradalničkih i braniteljskih udruga Republike Hrvatske u Policijskoj akademiji u Zagrebu. Predsjednik Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja Ivan Pšenica u pozivu navodi kako će se radni sastanak održati na temelju zaključka 17 stradalničkih i braniteljskih udruga Hrvatske, a na dnevnom redu su zajedništvo udruga, dostojanstvo hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, Deklaracija o Domovinskom ratu te druga pitanja (11 sati, Policijska akademija).

ZAGREB - Hrvatska stranka prava (HSP) održat će u Zagrebu Konvenciju u povodu proslave 150. godišnjice djelovanja Hrvatske stranka prava. Svečanoj Konvenciji će, uz najviše stranačke dužnosnike, nazočiti i izaslanici podružnica HSP-a iz Hrvatske i inozemstva (11 sati, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog).

SPLIT - Utakmica 19. kola Prve HNL, Hajduk - Inter (17 sati).

ZAGREB - Utakmica 22. kola NLB lige, Cedevita - Zagreb (17.30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Tamara Šprihal

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙