FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 17. veljače

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 17. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 17. veljače, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će zasjedanje raspravom o izmjenama Zakona o novčanoj naknadi žrtvama kaznenih djela kojima bi se omogućilo podnošenje zahtjeva za pokretanjem postupka radi ostvarenja novčane naknade i elektroničkom poštom i usmeno na zapisnik (9,30 sati). Saborsko Predsjedništvo, zajedno s predstavnicima svih parlamentarnih klubova, poslijepodne će se iza zatvorenih vrata okupiti na temu "Rasprava o pitanjima važnim za rad Hrvatskog sabora" (u 14 sati). Oni bi trebali razmotriti kako spustiti političke tenzije u sabornici.

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (14 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić i poljska ministrica regionalnog razvoja Elzbieta Bienkowska potpisat će Memorandum o suradnji na području regionalnog razvoja. Potpisivanje Memoranduma o bilateralnoj suradnji između ministarstava dobra je osnova i priprema za iskorištavanje sredstava iz strukturnih i kohezijskog fonda EU (12 sati, Banski dvori).

ZAGREB - "Novo domoljublje", tema je konferencije za novinare na kojoj će govoriti predsjednik HSLS-a Darinko Kosor (11 sati, prostorije HSLS-a).

ZAGREB - Tiskovni ured Hrvatske biskupske konferencije (HBK) priređuje konferenciju za novinare u povodu izmjena zakona o vodama. Govorit će, među ostalim, tajnik Komisije "Iustitia et pax" HBK dr. Gordan Črpić, ravnatelj Franjevačkog instituta za kulturu mira fra Mijo Džolan, predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever i drugi (10,30 sati, Tribine grada).

ZAGREB - U Umjetničkom paviljonu bit će otvorena izložba akademske slikarice Dubravke Lošić "Palindromija/ Između zemlje i neba". Lošić je diplomirala 1988. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Ferdinanda Kulmera, a živi i radi u Dubrovniku (19 sati).

ZAGREB - Svečanost proglašenja najuspješnijih hrvatskih sportaša s invaliditetom (18 sati, Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙