FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo 1. sajam dječje knjige

Autor: mbuj
ZAGREB, 26. veljače 2011. (Hina) - U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige Hrvatske gospodarske komore (HGK) u Zagrebu danas je počeo 1. sajam dječje knjige, koji će trajati do 4. ožujka.

Sedam će dana biti posvećeno dječjoj knjizi te ostalim edukativno–zabavnim sadržajima, kao što su druženja s književnicima, igraonice, lutkarske predstave, nastupi dječjih zborova itd, priopćio je Profil.

Danas se održavaju radionice "Čitam i pitam" s književnicom Sanjom Pilić, te s Evelinom Rudan i Svenom Nemetom, a djeca mogu uživati i u igraonici.

Sutra će se održati radionica "Čitam i pitam" na kojoj će se djeca moći družiti sa Sonjom Zubović, autoricom priča i pjesama za djecu i odrasle, pogledati lutkarsku predstavu "Ježeva kućica" lutkarice Vande, te se igrati i učiti.

Četvrtak 3. ožujka bit će posvećen obrazovanju, pa će svoj program i metodu rada predstaviti Montessori škola, Waldorfska škola te Profil International. Večernji sati Dana obrazovanja rezervirani su za zabavni kviz znanja, koji će voditi Željko Pervan, a međusobno će svoje srednjoškolsko znanje odmjeriti brojne poznate osobe i maturanti.

To je prvi sajam takve vrste i dječje knjige će biti ponuđene po akcijskim cijenama, navode u priopćenju organizatori i dodaju kako su otvorenju sajma u Profil Megastoreu prisustvovali i predstavnici Ministarstva kulture, Ranka Javor iz Hrvatskog centra za dječju knjigu KGZ te zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević.

(Hina) pp/xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙