FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 15. veljače

Autor: tmar
ZAGREB, 14. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak 15. veljače.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će Franu Lučića, jedinog preživjelog vatrogasca kornatske tragedije (12,30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - SDP će na konferenciji za novinare predstaviti prijedlog zakona o radnim i socijalnim sudovima koje će ta stranka uputiti u saborsku proceduru. Govorit će potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić i potpredsjednica Kluba zastupnika SDP-a Ingrid Antičević Marinović (11 sati, Iblerov trg 9).

SPLIT- Osnivanje Građanskog foruma HNS-a, a nazočna će biti i Vesna Pusić, predsjednica Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a (12 sati, Gradska knjižnica Marka Marulića, Ulica slobode 2).

ZAGREB - U povodu Drugog festivala hrvatskog animiranog filma, organizatori Ustanova Zagreb film i Međunarodna udruga za animirani film (ASIFA) priređuju konferenciju za novinare na kojoj će biti govora o organizaciji i programu festivala. Govorit će ravnatelj Zagreb filma Vinko Brešan, umjetnički direktor Krešimir Zimonić te predsjednica ASIFA-e Vesna Dovniković (11 sati, Kino Europa).

ZAGREB - Kulturno društvo „Miroslav Šalom Freiberger“ predstavit će knjigu "Židovska populacija u Hrvatskoj i Zagrebu" autorice dr. Melite Švob na tribini u Židovskoj općini Zagreb. U knjizi su obrađeni rezultati najnovijih istraživanja o kretanju židovske populacije u Hrvatskoj i, posebno, u Zagrebu u posljednjih 150 godina. Uz autoricu, koja je direktorica Istraživačkog i dokumentacijskog centra CENDO pri Židovskoj općini Zagreb, o knjizi će govoriti prof.dr. Ognjen Čaldarević i prof. dr. Vjeran Katunarić (19 sati, Palmotićeva 16).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Milka Ćurković

Popodne: Neven Leskovar

Navečer: Srebrenka Parlov

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙