FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor za novu školu u Klinča Selima

Autor: aspa
ZAGREB, 25. veljače 2011. (Hina) - U Klinča Selima bit će sagrađena nova osnovna škola, a ugovor o gradnji škole, vrijedan 20,5 milijuna kuna, potpisali su danas potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić te zagrebački župan Stjepan Kožić.

Novu školu u Klinča Selima ministarstvo će finacirati s oko 10,3 milijuna kuna, županija s oko 8,2 milijuna te općina Klinča Sela s oko 2 milijuna kuna, a radovi bi trebali biti gotovi do kolovoza iduće godine, istaknuto je prilikom potpisivanja ugovora u Zagrebačkoj županiji.

Župan Kožić istaknuo je da će nova osnovna škola biti moderan objekt s 20 učionica te sa svim potrebnim sadržajem ukupne površine od oko 4.264 metara četvornih. Najavio je da se u slijedećoj fazi planira i gradnja nove športske dvorane. Naglasio je i da bez potpore Ministarstva ne bi bilo moguće provesti ovaj projekt.

Ministar Božidar Pankretić rekao je kako je danas potpisan ugovor potvrda suradnje Ministarstva i Zagrebačke županije, ocijenivši da je ona na visokoj razini i da je ta županija jedna od najboljih u suradnji s Ministarstvom.

Naglasio je važnost dobre pripreme zajedničkih projekata županija i resornog ministarstva, istaknuvši da će potrebna infrastruktura zadržati mlade ljude na nekom području. Ovaj posao je bitan i za program gospodarskog oporavka jer zapošljava građevinare, rekao je Pankretić, dodavši kako očekuje da će radovi biti izvršeni na vrijeme kvalitetno.

(Hina) xaš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙