FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promovirani novi mentori i savjetnici

Autor: mkov
ZAGREB, 11. veljače 2011. (Hina) - Na svečanoj promociji danas je 895 odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova promovirano u zvanje mentora i savjetnika.

Čestitajući odgojno-obrazovnim djelatnicima ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs je istaknuo kako su promaknuti djelatnici svojom stručnošću, ljudskim, pedagoškim i metodičkim odlikama postigli uzorne rezultate u odgojnom i nastavnom radu.

„Izvannastavnim aktivnostima i stručnim radom i u ovo krizno doba oni doprinose unaprjeđenju procesa poučavanja te razvoju cjelokupne odgojno-obrazovne djelatnosti“, rekao je Fuchs.

Promaknuće u zvanje mentora i savjetnika uručeno je 81 odgojno-obrazovnom radniku predškolskih ustanova, za 422 radnika osnovnih škola, 260 za njih iz srednjih škola te 132 za radnike iz srednjih strukovnih škola.

U zvanje mentora i savjetnika ponovno je izabrano 111, a promaknuto 784 odgojno-obrazovnih radnika.

Promaknutima i ponovno izabranim djelatnicima čestitali su i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje Vinko Filipović te ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Ivan Šutalo.

(Hina) xmkov ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙