FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Banskim dvorima počeo sastanak predstavnika 17 udruga

Autor: aspa
ZAGREB, 24. veljače 2011. (Hina) - U Banskim dvorima započeo je sastanak predstavnika 17 udruga iz Domovinskog rata s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor, a uoči sastanka predstavnici udruga dali su samo šture izjave ne želeći govoriti o detaljima.

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Zvonko Milas samo je kratko rekao da za subotu najavljeni prosvjed na Trgu bana Jelačića i sastanak predstavnika udruga iz Domovinskog rata također u subotu, u Policijskoj akademiji nisu povezani.

Radni ručak i skup u Policijskoj akademiji dogovoreni su znatno ranije, dodao je. Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja logoraša srpskih logora Danijel Rehak na novinarski upit je li država učinila dovoljno u slučaju Purda rekao je da država nije učinila ono što je trebala pa se zato to i događa.

Podsjetio je da je njegova udruga još 2008. pokrenula pitanje srpskih koncentracijskih logora i onoga što se događalo u njima, a to je sve bilo proslijeđeno Državnom odvjetništvu.

Na Gornjem gradu oko zgrada Vlade i Sabora velike su policijske snage uoči najavljenog antivladinog skupa predviđenog za 18 sati. Policija još nije zatvorila prilaze Markovom trgu ali vidljiv je velik broj pripadnika temeljne i interventne policije te policijskih vozila.

(Hina) xaspa ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙