FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 11. veljače

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 11. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 11. veljače koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca (12 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s članovima novoizabrane Uprave Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (15 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Hrvatski ministar obrane Davor Božinović primit će u službeni posjet izaslanstvo Ministarstva narodne obrane Republike Poljske predvođeno ministrom Bogdanom Klichom. Svečani doček poljskog izaslanstva u administrativnom sjedištu Ministarstva obrane (Sarajevska cesta 7) predviđen je u 12,55 sati, a po završetku sastanka predviđene su izjave za medije s početkom u 14,20 sati.

ZAGREB - Obilježavanje Europskog dana broja 112 i 20. godišnjice donošenja odluka da se stvori europski broj za hitne situacije 112. Središnja manifestacija Dana europskog broja 112 u Republici Hrvatskoj održat će se u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje (12 sati, Trg bana Josipa Jelačića). Tom prigodom učenici te pripadnici hitnih službi i udruga građana koje se bave zaštitom i spašavanjem formirat će ljudski lanac u obliku broja 112 te će biti snimljena milenijska fotografija u okviru projekta Šime Strikomana. Jedinstveni broj 112 uveden je u Hrvatsku u veljači 2005.

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Glavaš, kronika jedne destrukcije" autora Drage Hedla (11 sati, Pavla Hatza 16).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙