FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 17. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici, središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji. Posebice na dionicama autocesta: A 1, od Zagreba do Karlovca, od tunela Mala Kapela do čvora Gospić i od Maslenice do čvora Zadar 2, A 2 Zagreb-Macelj, između Jankomira i Krapine, A 3 Bregana-Lipovac, između Bregane i Ivanić Grada i od Nove Gradiške do Velike Kopanice, te A 4 Zagreb-Goričan, između Varaždina i Ivanje Reke. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a uz niske temperature u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. veljače 2011. zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog produženog roka završetka radova. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice ili pretežno sunčano. Ujutro u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu magla ili niski oblaci koji se mjestimice mogu i dulje zadržati. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 8 do 13, u predjelima s dugotrajnom maglom niža, a na Jadranu između 12 i 16 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙