FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 9. veljače

Autor: dduk
ZAGREB, 8. veljače 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 9. veljače.

ZAGREB - Hrvatsko kreditno osiguranje (HKO), društvo specijalizirano za osiguranje naplate potraživanja vezanih za isporuke roba i usluga, prvi će put biti predstavljeno javnosti. Čelnici HKO-a govorit će o razlozima osnivanja i planovima tog društva specijaliziranog za osiguranje naplate potraživanja vezanih za isporuku roba i usluga. Osnivači HKO-a su Hrvatska banka za obnovu i razvitak i austrijska banka OeKB (Oesterreichische Kontrollbank), specijalizirana ustanova u vlasništvu austrijskih poslovnih banaka. (10 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Predstavnici Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS) govorit će na konferenciji za novinare o problemu neplaćanja u Hrvatskoj čiji su taoci i žrtve 70 tisuća radnika koji za svoj rad ne primaju plaću (10 sati, NHS, Trg Francuske Republike 9/V).

OSIJEK - U povodu potpisivanja ugovora o preuzimanju osječke konditorske industrije Karolina, predstavnici Kraša i Karoline održat će konferenciju za novinare. Kraš kupuje većinski udjel u Karolini od tvrtke Lorenz Bahlsen Snack World iz Klagenfurta. Očekivana vrijednost investicije je do 7,3 milijuna eura, a uključuje kupoprodajnu vrijednost poslovnog udjela te sve troškove preuzimanja i integracije Karoline u Kraš (12 sati, Hotel Osijek, Šamačka 4).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) bit će predstavljeni rezultati analize potreba za edukacijom malih i srednjih poduzeća. Analizu su proveli HGK i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva. Glavni cilj projekta je uspostava cjelovite metodologije i trajnog praćenja potreba za obrazovanjem u malim i srednjim poduzećima s posebnim naglaskom na poduzetničkim vještinama i znanjima. (11 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙