FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MeteoUNIQA nova usluga Uniqa osiguranja

Autor: tper
ZAGREB, 10. veljače 2011. (Hina) - Uniqa osiguranje predstavilo je danas novu uslugu na hrvatskom tržištu pod nazivom MeteoUNIQA, a riječ je o servisu koji upozorava na dolazak ekstremnih vremenskih nepogoda.

Uniqa je jedino osiguravajuće društvo u Hrvatskoj koje svojim klijentima nudi mogućnost dobivanja pravovremenih i točnih informacija o nadolazećim ekstremnim vremenskim nepogodama poput oluje s naletima vjetra jačim od 100 km/h, oluje s obilnom kišom i tučom, obilnih snježnih padalina itd., kazala je predsjednica Uprave Uniqe Saša Krbavac na konferenciji za novinare.

Usluga je, kako je rekla, besplatna i dostupna svim fizičkim osobama s ugovorenom policom Uniqa kasko osiguranja.

Upozorenja na vremenske nepogode klijenti će dobivati putem SMS-a ili e-maila, a upozorenja su napravljena za svako mjesto stanovanja posebno, na osnovu poštanskog broja.

Poruke upozorenja klijent će dobiti samo onda kad vremenske nepogode prelaze normalne vrijednosti i to najkasnije dva sata prije nastanka nepogode.

Usluga MeteoUNIQA nudi se isključivo klijentima Uniqa osiguranja preko tvrtke Ubimet, vodećeg dobavljača meteoroloških usluga u srednjoj i istočnoj Europi.

Ubimet ima gotovo milijun korisnika u Europi, nastanak i razvoj meteoroloških pojava neprekidno se bilježi u više od 14 tisuća meteoroloških stanica diljem svijeta.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙