FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelolasica: Što će biti sa zaposlenicima HOC-a

Autor: vhor
BJELOLASICA, 25. siječnja 2011. (Hina) - Direktor Hrvatskoga olimpijskog centra Bjelolasice Maro Mišić izjavio je novinarima kako je neizvjesno što će biti sa 170 zaposlenika tog centra, posebice sa 110 onih koji su radili u glavnoj zgradi u Jasenku koja je danas izgorjela.

Bez objekta koji je svima osiguravao plaće, primjerice - prošle godine prihod je bio 25 milijuna kuna, moglo bi doći do otpuštanja, rekao je Mišić, dodajući da će o tome odlučiti vlasnik, to jest država.

Na pitanje je li objekt bio uredno održavan i tehnički ispravan, odgovorio je da je tehnička dokumentacija o tome izgorjela, ali objekt je uredno održavan - i sustav grijanja i sve ostalo.

Inače, planovi za uređenje HOC-a postoje, treba investirati u vodovod, kanalizaciju, gradnju sportske dvorane s bazenom, novu žičaru i postrojenje za istraživanje skijaške staze. Kako će današnji požar na glavnoj zgradi HOC-a utjecati dalje na razvoj tih planova, Mišiću nije poznato.

Poslijepodne se na Bjelolasicu očekuje dolazak predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Karlovačke županije.

(Hina) xvhor ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙