FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS-ov seminar o pripravi za izbore

Autor: ista
DARUVAR, 19. siječnja 2011. (Hina) - Dvodnevni seminar HSLS-a o pripremama za iduće parlamentarne izbore okupio je u Daruvaru članove vodstva stranke od kojih će većina predstavljati HSLS na tim izborima i pripremiti ih za političku kampanju.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor istaknuo je na seminaru da stranka ima gospodarski i politički program koji stvara preduvjete za manje rastrošnu državu, a građane je pozvao da se aktivno uključe u kreiranje javne politike i na lokalnoj, i na državnoj razini.

U Hrvatskoj oko 30 posto građana nije zadovoljno onim što im nude sadašnje političke opcije, odnosno nisu zadovoljni HDZ-om, ali ni alternativom koju nudi koalicija "Kukuriku", poručio je Božo Kovačević, ravnatelj zaklade Liberalni centar za demokraciju.

Alen Baščevan, predsjednik HSLS-a Bjelovarsko-bilogorske županije, istaknuo je kako nije slučajno da je seminar održan upravo u Daruvaru, pogotovo stoga što se nalazi u II. izbornoj jedinici. Ona, rekao je, po svim mjerodavnim anketama, najjače podupire HSLS uoči parlamentarnih izbora.

Uoči seminara, koji završava večeras, održana je i osnivačka skupština ogranka HSLS-a Sirača, općine u Bjelovarsko -bilogorskoj županiji u kojoj stranka nije imala ogranak. Predsjedniku stranke Kosoru predstavljeni su i novi članovi HSLS-a u općini Đulovac koji će također osnovati ogranak za nekoliko dana.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙