FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrađen projekt "Odsada biciklom na posao"

Autor: mbuj
ZAGREB, 17. siječnja 2011. (Hina) - Projekt "Odsada biciklom na posao" ušao je u finale za dodjelu nagrada za promicanje društveno odgovornog-poslovanja, koje svake godine dodjeljuje ugledni američki časopis "PR News", priopćila je danas Coca-Cola Hrvatska koja ga je u javno-privatnome partnerstvu pokrenula s Udrugom "Moj bicikl".

"Coca-Cola HBC Hrvatska s tim je projektom dospjela u finale u kategoriji 'Odnosi sa zaposlenicima' uz još tri svjetske tvrtke. S obzirom na to da je konkurencija, prema riječima organizatora, bila iznimno jaka pa je ulazak u finale već veliko postignuće, sve će tvrtke finalisti primiti nagradu na dodjeli u Washingtonu 8. ožujka", navodi se u priopćenju.

Direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću izjavila je kako su ponosni što je njihov projekt "Odsada biciklom na posao" prepoznat na međunarodnoj razini i u jakoj konkurenciji kao vrijedan društveno-odgovorni projekt koji unaprjeđuje međuljudske odnose te potiče zaposlenike na odgovorno ponašanje prema društvu. "Ulazak u finale za dodjelu tako cijenjene i prestižne nagrade smatramo velikim priznanjem svojega rada te poticajem za nastavak toga i svih naših drugih društveno-odgovornih projekata", rekla je.

Projekt "Odsada biciklom na posao" pokrenula je ta tvrtka u suradnji s Udrugom "Moj bicikl" kako bi svoje zaposlenike potaknula na aktivniji životni stil i na što češću uporabu bicikala. Okosnica je projekta nabava bicikala koje Coca-Cola ustupa svojim zaposlenicima na besplatno korištenje za dolazak na posao ili za rekreaciju. Vožnja biciklom ne onečišćuje zrak i ne stvara buku, a pola sata vožnje na dan nadomješta dnevnu potrebu tijela za fizičkom aktivnošću te se bicikl smatra zdravim i jeftinim prijevoznim sredstvom u gradu. Dosad je tijekom projekta nabavljeno više od 60 bicikala koji su predani na korištenje zaposlenicima, stoji u priopćenju.

(Hina) pp/xbma yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙