FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 15. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te Gorskom kotaru i Lici. Posebice na dionicama autocesta Jastrebarsko-Karlovac, između čvorova Otočac i Gospić i od Maslenice do Zadra, od Goričana do Varaždina, između čvorova Kikovica i Delnice, od tunela Jušići do čvora Jurdani, te na brzoj cesti Kikovica-Orehovica. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

ZAGREB - U Dalmaciji pretežno sunčano, prijepodne prolazno s umjerenom naoblakom. Drugdje djelomice sunčano, ujutro mjestimice s maglom. U sjevernim i sjeveroistočnim krajevima, uglavnom u prvom dijelu dana uz prolazno više oblaka može pasti malo kiše. Vjetar slab, u Slavoniji i Baranji te na Jadranu povremeno umjeren sjeverozapadnjak koji na otvorenom moru može biti i jak. Najviša temperatura uglavnom između 7 i 12, na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙