FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 7. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji, te zbog mogućih odrona na cestama u gorju. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Vrata. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno i razmjerno toplo. Najoblačnije s mjestimičnom kišom bit će na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici, a najviše sunčana vremena očekuje se u istočnim i sjevernim krajevima. Puhat će većinom umjeren, u gorju jak do olujan jugozapadni i zapadni vjetar, na većem dijelu Jadrana umjereno i jako jugo. Najviša temperatura između 9 i 14, a u istočnoj Slavoniji te ponegdje u najzapadnijim krajevima između 6 i 9 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙