FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 4. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti te u Lici i Gorskom kotaru. Na autocesti A 1 vidljivost je smanjena na dionici od Zagreba do Karlovca i od Gospića do tunela Sveti Rok. Zbog niskih temperatura upozoravamo na opreznu vožnju zbog mjestimične poledice. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. veljače zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova (produžen je rok završetka radova). Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Na Jadranu te u gorju pretežno sunčano, poslijepodne uz umjerenu naoblaku. U nizinama unutrašnjosti uglavnom magla i niski oblaci koji se ponegdje mogu zadržati i cijeli dan. Vjetar slab, a na Jadranu umjerena, još ujutro ponegdje i jaka bura. Najviša temperatura od -4 do 1, na Jadranu između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙