FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na graničnim prijelazima

Autor: spar
ZAGREB, 9. siječnja 2011. (Hina) - Intenzitet prometa na autocesti A 3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada postupno slabi, na naplati Ivanja Reka više nema kolone, ni čekanja, izvijestio je večeras u 21,40 sati Hrvatski auto-klub.

Kolnici su mokri ili samo vlažni te skliski u Istri, Gorskom kotaru i Lici.

Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i na širem riječkom području. Osobito je gusta na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić (30-50m) i autoceste A 7 GP Rupa-Diračje, od tunela Jušići do čvora Jurdani.

Od sutra ujutro u 10 sati zbog radova na punom profilu Istarskog ipsilona, za sav će promet biti zatvoren istočni dio čvora Nova Vas (do 24. siječnja). Promet će iz Kanfanara za Novigrad ili GP Kaštel i Plovanija teći preko čvora Buje i Brtonigle.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Izlaz osobnih vozila i autobusa i dalje je pojačan je na graničnom prijelazu Bregana. Osobna vozila čekaju oko pola sata, a autobusi oko jedan sat.

Na Pasjaku je pojačan promet osobnih i teretnih vozila na izlazu, a na Macelju samo promet teretnih. Zbog gužve na izlazu za teretna vozila na GP Macelj, prometna policija ih isključuje iz prometa kod čvora Sveti Križ Začretje na autocesti A 2 Zagreb-Macelj.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙