FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo znanosti imenovalo povjerenstva za analizu primjedaba i prijedloga o nacrtima zakona

Autor: macu
ZAGREB, 10. prosinca 2010. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa imenovalo je prosudbena povjerenstva za analizu pristiglih primjedaba i prijedloga za svaki od triju nacrta zakona - o sveučilištu, visokom obrazovanju i znanosti.

U rad triju prosudbenih povjerenstava za nacrte zakona o sveučilištu, visokom obrazovanju i znanosti, kako je danas priopćeno iz tog ministarstva, uključeni su rektori javnih sveučilišta, prorektori za nastavu tih sveučilišta, četiri prorektora za znanost javnih sveučilišta, predstavnica Hrvatskoga studentskog zbora, pet ravnatelja javnih znanstvenih instituta, dva predstavnika vijeća veleučilišta i visokih škola, predstavnik Nacionalnog vijeća za znanost, predstavnik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje te po tri predstavnika Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja i Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, kako se navodi, sistematiziralo je pristigle prijedloge i primjedbe nakon završetka prve faze javne rasprave o nacrtima zakona iz područja sveučilišta, visokog obrazovanja i znanosti.

Istodobno zahvaljuje imenovanim članovima i koordinatorima prosudbenih povjerenstva što su prihvatili sudjelovati u radu, radi izradbe što kvalitetnijih rješenja za unaprjeđenje sustava znanosti i visokog obrazovanja.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙